img_0145k_26266672018_o.jpg

ERIK SLÄTTBERG

Erik är skaparen av Musikskafferiets kursplattform och hjärnan bakom den vision som så småningom ledde till att plattformen lanserades 2020.

Erik erbjuder kurser inom övning, musikteori, ackordspiano samt samtal om musicerande.

Erik håller till i Örebro och är musiklärare, pianolärare, musiker, kompositör och entreprenör. 

Erik är en viljestark och driven personlighet som älskar bidra med insikter och kunskaper som kan underlätta för andra. Att skapa aha-moments är kärnan i hans drivkraft, och du kan räkna med att få en och annan insikt genom hans videolektioner.

Idén till kursplattformen fick han efter några år som privatlärare i piano och frilansande musiker. Erik ville skapa ett projekt som kombinerade hans driv för att lära ut med en större gemenskap, vilket så småningom ledde fram till denna portal.

Erik har släppt flera skivor som solopianist, och du hittar dom på Spotify:

 

För dig som är intresserad av fysiska lektioner så håller Erik till i Örebro.

Kontakta Erik

 

  • “Erik Slättberg besitter den optimala kombinationen av musikalitet med absolut gehör och en sympatisk och pålitlig personlighet. När jag ringer Erik och får veta att han kommer att jobba med mig så känner jag mig lugn, han kommer att göra sin roll utomordentligt bra, jag behöver inte oroa mig mer. Han kommer dessutom att göra det med en stor musikalisk inlevelse, oavsett genre och komplexitet i det som ska framföras. Kompetens rakt igenom!”

    Frilansmusiker /Marknadsingenjör på Eskilstuna Energi och Miljö

  • “Med ett eftertänksamt och smakfullt pianospel är Erik en av mina absoluta favoritpianister. Musiker i orkester, solo eller jazzkombo. Professionell och ödmjuk, är Erik alltid väl förberedd och levererar 100% musikalitet i alla sammanhang. Jag kan varmt rekommendera Eriks egenkomponerademusik.”

    Johan Hultman. Frilansande trummis / percussionist / VD Phonobel. www.phonobel.se

  • “Erik är en engagerad och driven person som pushade mig i rätt riktning. Han lyssnar och förstår även komplexa problem och det var lätt att öppna upp sig för honom.”

    Coachingklient