Är du redo att köra igång?

Kanske undrar du vart du ska börja nånstans. Ingen fara, vi hjälper dig att komma igång. På den här sidan hittar du 3 st startpaket med utvalda lektioner från vårt kursbibliotek, som hjälper dig komma igång. Välj det startpaket som motsvarar din nivå.

Vill du hellre gå en kurs i taget från början till slut? Det fungerar lika bra. Alla våra kursavsnitt ligger i en ordning där vi går från det enklare till det svårare. Här finner du vårt kompletta kursutbud. 

Är du intresserad av fysiska lektioner? Vi håller till i Örebro. Kontakta oss för fysiska lektioner.

Köp tillgång

Vad kan jag förvänta mig att få ut av en lektion?

Grundtanken är därför att dom flesta lektioner ska vara relativt korta (ca 5 min), konkreta och enkla att applicera. Du ska alltså kunna titta på en lektion och börja tillämpa det du lärt dig direkt. Vi vet nämligen att dom flesta har ont om tid, och vill inte att våran tjänst ska vara för tidskrävande. Så det räcker alltså att du kollar på ett klipp åt gången och sedan testar du vad du lärt dig i praktiken. På sätt får du också ut mer av lektionerna än om du ska streck-kolla.


Jag vill helst bara lära mig lite sköna låtar på piano!

Då är det kompkursen du ska kolla in! Varför inte börja med The Beatles - Let It Be? Eller ”The Scientist”?. Är dom för lätta så letar du dig bara ner till senare avsnitt.


Piano är för svårt för mig! Jag vet ju knappt ens vad tonerna heter

Då ska vi göra det enklare för dig. Vi har en kommande kurs i nybörjarpiano under produktion just nu, och så länge rekommenderar vi dom här klippen.


Jag har spanat in alla klipp, men hittar inte riktigt det jag söker efter

Det är inget konstigt alls. Vi riktar oss på vad vi tror att många vill ha, men kanske söker just du något annat. Berätta gärna för oss vad du söker efter, så ger du oss idéer för framtida lektioner!