Kunskap är en fantastisk gåva att ge bort. Så varför inte unna någon lite lärande? 

 

Presentkortets mottagare får full tillgång till samtliga funktioner och tjänster på Musikskafferiets kursportal.

Presentkortet kommer vara giltigt i det antal månader som du har betalat för. Därefter kommer gåvomottagaren få ett mail som frågar om personen vill fortsätta prenumerera på tjänsten.

Presentkortet är fysiskt utformat. Du väljer själv om du vill att presentkortet ska skickas till dig så att du kan ge det till personen själv, eller om vi ska skicka presentkortet direkt till denne.

_DSC9368-Medel upplösning.jpg
Presentkort 1 Månad
31 dagar för 149 kr
_DSC9368-Medel upplösning.jpg
Presentkort 3 Månader
Ett kvartal för 439 kr
_DSC9368-Medel upplösning.jpg
Presentkort 6 Månader
Ett halvår för 859 kr

Så här gör du för att beställa ett presentkort:

Använd kontaktformuläret längre ner för att lägga din order. För att allt ska gå rätt till så behöver du skriva med följande uppgifter i kontaktformuläret. När ordern är genomförd kommer vi att skicka en faktura. Ingen fakturaavgift tillkommer och vi bjuder på portot.

1. Ditt eget namn och mailadress.

2. Namn och mailadress till den som ska få presentkortet

3. Önskad längd på presentkortsperioden (1, 3 eller 6 månader).

4. Din fysiska adress så vi kan skicka presentkortet. Om du istället vill att vi ska skicka presentkortet direkt till gåvomottagaren så uppger du detta tillsammans med dennes fysiska adress. På så sätt så kommer du få fakturan medan presentkortet går direkt till gåvomottagaren.

När du givit oss uppgifterna ovan så kommer vi att återkomma inom kort. Du kommer få en faktura på köpbeloppet tillsammans med presentkortet, om du valt att vi ska skicka presentkortet till dig. Annars skickar vi presentkortet till gåvomottagaren istället. Presentkortet skickas på posten inom några arbetsdagar.

Gåvomottagaren väljer själv när presentkortet ska lösas in. Detta genom att personen tar kontakt med oss och meddelar den unika aktiveringskod som står på presentkortet. Hur detta går till framgår på presentkortets instruktioner, så du som köpare behöver alltså inte göra något mer. Vi tar hand om resten och ser till att gåvomottagaren får sin tillgång till portalen. 

 

Beställ presentkort:

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.