Här hittar du våra medlemskap:

Här hittar du vårt standardmedlemsskap - samt ett erbjudande för dig som slår till innan första oktober!

Vår grundtanke är enkel. Med ett standardmedlemskap ska man få full tillgång till alla videolektioner, allt arbetsmaterial och all support som kursportalen erbjuder. Eventuella specialerbjudanden kommer bara beröra tjänster utöver detta.

Musikskafferiet Online - Månadsabonnemang

149 kr per månad

Obegränsad tillgång

_DSC9368-Medel upplösning.jpgDetta är vårt standardpaket. Du betalar för en månad i taget. Varje månad dras automatiskt 129 kr. Du har ingen bindningstid utan kan när som helst avsluta ditt abonnemang. Endast betalning via betalkort eller Paypal.

Musikskafferiet Online - Early Bird Månadsabonnemang

129 kr per månad år 1

Erbjudandet gäller till 27/4-2020

_DSC9368-Medel upplösning.jpgDetta erbjudandet gäller för dig som köper innan 1:a oktober. Under 12 månader betalar du endast 99 kr i månaden. Därefter betalar du ordinarie pris på 129 kr i månaden. Du har ingen bindningstid. Endast betalning via betalkort eller Paypal.

Detta ingår i medlemskapet: 

Videokurser - Detta är själva kärnan i våran portal. Vi strävar efter att ständigt utöka vårt utbud och kommer att utöka varje vecka med nytt videomaterial.

Supportforum, personlig kontakt och rådgivning - Den här kursplattformen är till för dig, och ju mer du har nytta av tjänsterna ju mer gläds också vi. För att försäkra oss om att du har det kommer vi sträva efter god tillgänglighet för dina frågor, tankar och din feedback genom vårt supportforum och våra webinarier. Vi vill helt enkelt veta vad du är nyfiken på och vad du vill gå för kurser. På så sätt försäkrar vi oss om att du faktiskt har användning av det material vi skapar.

Sammanfattningar - De allra flesta lektioner kommer med utskriftsbara sammanfattningar, mallar, guider och stödmaterial. Detta innebär att du i lugn och ro kan gå tillbaks, bocka av, anteckna, och jobba med materialet på ditt eget sätt. 

Om du ångrar dig så kan du när som helst avsluta ditt medlemskap!

Kanske var kurserna inte riktigt vad du tänkt dig. Eller så passade det helt enkelt inte bra just nu. 

Du avslutar ditt medlemskap med några få knapptryck, och hittar mer information om hur du gör detta bland våra hjälp och råd.

Vi ställer inga frågor kring varför du inte vill fortsätta. Samtidigt vill vi uppmuntra dig att meddela oss om det är något du vill att vi ska förbättra. För vi vill ju helt enkelt erbjuda dig så bra kurser vi bara kan. Bara att du hör av dig nedan om du har feedback!

sign.png 

Erik Slättberg, chef & grundare

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.