Detta erbjuder vi dig

Vår vision är att kunna vara plattform för din musikaliska utveckling. Att bidra till nya kunskaper, insikter och perspektiv som utvecklar ditt musicerande. Tjänsterna riktar sig till alla musikutövande – så det spelar ingen roll om du är professionell musiker eller bara utövar musik på fritiden. Har du någon gång haft en lektion eller ett möte med någon och gått därifrån med en engagerad och inspirerad känsla av att ”wow, nu lärde jag mig verkligen någonting som jag inte kände till tidigare”? Det är den känslan vi hoppas kunna bidra med. 

Vi ger dig tillgång till ett ständigt växande bibliotek av kurser inom musik. Till dom allra flesta lektioner ingår också stödmaterial i form av sammanfattningar och mallar. Vi vet också att dom bästa kurserna har en närvarande lärare, och därför kan du komma i kontakt med oss genom vårt forum eller via mailkontakt. Vi strävar efter efter att erbjuda ett brett utbud allt eftersom innehållet växer. Just nu erbjuder vi kurser inom piano och musikteori.

Tillgång till kurserna när som helst!

Så även om inspirationen kommer när du sitter med mobilen eller surfplattan, så fungerar det lika bra att använda våra kurser!

padda och fån.jpg

Informationen ovan innehåller i stort sett allt du behöver veta just nu, men vill du fördjupa dig lite mer så kan du läsa mer nedan.

Videokurserna är själva kärnan i våran portal. Vi strävar efter att ständigt utöka vårt utbud och kommer att utöka regelbundet med nytt videomaterial. Varje kurs är uppdelad i moduler, och varje avsnitt är lagom långt. Vi vill ge dig en känsla av att du får med dig något konkret och användbart från varje avsnitt, och vill undvika att bli för långrandiga. Våra kurser görs utifrån "utveckla-efter-hand-principen". Detta innebär att vi kan släppa material regelbundet utan att behöva göra klart en hel kurs först, och att vi under hela processen är flexibla för att anpassa innehållet efter det som ni har användning av.

Sammanfattningar, mallar, guider eller stödmaterial kommer till de allra flesta lektioner i form av utskriftsbara PDF-filer. 

Detta innebär att du i lugn och ro kan gå tillbaks, bocka av, anteckna, och jobba med materialet på ditt eget sätt och i din egen takt. Att kunna anteckna för hand anser vi vara ett bra och inlärningsfrämjande komplement till det digitala formatet. Till vissa av lektionerna hör också skrivuppgifter. Du hittar PDF-filerna under den aktuella lektionens presentationstext.

Supportforum, personlig kontakt och rådgivning - Den här kursplattformen är till för dig, och ju mer du har nytta av tjänsterna ju mer gläds också vi. För att försäkra oss om att du har det kommer vi sträva efter god tillgänglighet för dina frågor, tankar och din feedback genom vårt supportforum och våra webinarier. Vi vill helt enkelt veta vad du är nyfiken på och vad du vill gå för kurser. På så sätt försäkrar vi oss om att du faktiskt har användning av det material vi skapar.

Vi utlovar även följande

grön bock.pngKompetens - Du ska kunna lita på att våra lära vet vad dom gör. Alla våra lärare har examen från någon av våra musikhögskolor, och är såväl behöriga som legitimerade. Dom har också varit yrkesverksamma ett antal år och har på så sätt rik erfarenhet av vad dom sysslar med.

grön bock.pngHumor - Att lära sig musik ska inte vara torrt och tråkigt. Tvärtom är humor och glädje ett viktigt hjälpmedel som rent av främjar inlärningen. Därför värvar vi ibland dom informationsrika inslagen med roliga, igenkännbara exempel där vi håller en sund distans och skapar ett underhållande inlärningssätt.

grön bock.pngAha-moments - Det finns redan rikligt med läromaterial på exempelvis Youtube, men mycket av materialet visar bara vad du ska göra och inte hur. Vi vill ge dig insikter som får hela poletten att trilla ner genom att lär dig hur och varför någonting fungerar som det gör, så att du kan tillämpa dina nya kunskaper på mer än en situation.

P.S. Om du inte tycker att våra tjänster är värdefulla, så kom ihåg att du alltid kan hoppa av med några få knapptryck. Du kan läsa mer om hur du gör detta bland våra hjälp och råd.